Werkwijze2 - Advies-en-zooo.nl
62
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-62,bridge-core-2.7.2,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Werkwijze

Ciska-201x300
Iedereen heeft zijn eigen manier van werken, leren en ontwikkelen. We kiezen de manier die het beste bij jou, je team en organisatie past.

 

 

Kennismaking

We starten altijd met een kennismaking en kijken wat er nodig is.

Tijdens de kennismaking bepalen we wat de gewenste verandering is en inventariseren we wat er nodig is om die verandering in gang te zetten.

Plan of programma op maat

Afhankelijk wat er nodig is, maak ik een plan van aanpak of ontwikkel ik op basis van de gewenste verandering en of de leerdoelen een programma op maat. Dit is een globaal programma dat we gedurende het traject al naar gelang de behoefte in- en aanvullen.

Tussentijdse evaluatie

We doen altijd een tussentijdse evaluatie. Zijn we op de goede weg? Gaan we de einddoelen realiseren? En zo niet? Wat is er aan de hand? en  wat is er nodig om die wel te halen?

Resultaat

Jouw vraagstuk staat voorop. Door verschillende methodieken in te zetten, bereiken we stap voor stap het gewenste resultaat.

Evaluatie

Er volgt altijd een evaluatie. Hoe is het gegaan? Is het resultaat of zijn de leerdoelen bereikt? In dit gesprek bespreken we ook wat er nodig is om de ingezette verandering te borgen of om het behaalde resultaat in de praktijk te blijven gebruiken en vooral te blijven ontwikkelen.