Waar kun je Advies & Zooo voor inzetten? - Advies-en-zooo.nl
395
page-template-default,page,page-id-395,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Waar kun je Advies & Zooo voor inzetten?

Klantprocessen verbeteren

Samen met de medewerkers analyseer ik de huidige klantprocessen en geef ik adviezen om deze te verbeteren. Verbeteringen waardoor de processen efficienter en nog meer op de klant gericht zijn.

Kennisoverdracht

Er zijn veel bureaus die trainingen aanbieden voor medewerkers van corporaties. Nog een trainingsbureau op de markt zetten, maakt de keuze niet makkelijker. Daarom kies ik ervoor me te laten inhuren door deze bureaus. Wellicht kom ik je daar dan weer tegen.

Ontwikkeling

Zowel persoonlijke ontwikkeling als teamontwikkeling ……….

producten als

  • leef t leven dat jij wilt
  • prof identiteit
  • zelfsturend team

Intervisie

……..

stafachtige projecten

Soms is er onvoldoende menskracht in de organisatie om een project handen en voeten te geven. Advies & Zooo kan dit tijdelijke probleem voor je oplossen. Zit het probleem in het feit dat er onvoldoende kennis is om projecten te leiden, dan ondersteun ik graag de medewerkers zodat zij dit een volgende keer wel zelf kunnen.