Over Advies & Zooo - Advies-en-zooo.nl
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,bridge-core-2.7.2,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Hoe kunnen we dat realiseren?

Ciska-201x300
Als je de talenten hebt om een appel te worden, word dan die mooie appel. Probeer niet wanhopig een peer te zijn

Titel

  • “Advies” staat voor mijn ervaring  als adviseur bij woningcorporaties en in de hospitality branche. Ik ……….
  • “& Zooo” staat voor ………………………
  • De eerste O staat voor (organisatie) ontwikkeling
  • De tweede O voor opleiding/training
  • De derde O staat voor “Of iets anders”. En dat “iets anders” is al het overige wat de komende tijd op mijn pad komt.

Over Advies en Zooo

Advies & Zooo …………………………………………

 

lost problemen op, vervult wensen en zorgt voor professionele ontwikkeling en groei, zowel voor individuen als organisaties. Ervaring leert dat niet alleen ik, maar vooral ook anderen daar erg gelukkig van worden.  Resultaten bereiken we op verschillende manieren; advies geven, processen en intervisie begeleiden en door mensen te coachen/trainen. Dit kan het beste in een omgeving waar mensen mogen leren en bereid zijn te veranderen.

 

Op het gebied van mijn ambitie heb ik mooie stappen gemaakt. Het resultaat hiervan is dat ik momenteel intervisie bijeenkomsten organiseer en begeleid, mensen op individuele basis coach en programma’s verzorg waaronder de Droombaanclub. Daarnaast kun je bij Advies & Zooo ook terecht voor open trainingen en workshops op het gebied van communicatie.

“EEN MENS IS NOOIT TE OUD OM TE LEREN”

Samenwerking

Een mens is nooit te oud om te leren. Daarom blijf ik zelf ook altijd bezig met mijn eigen ontwikkeling en kijk goed om me heen welke deuren er voor mij open gaan of op een kiertje staan. Dit heeft geresulteerd in de samenwerking met Hans Luijendijk MC. Een kans waarbij we samen werken en werkend leren. Een mooi perspectief voor de toekomst.

 

Ik ben niet bewust op zoek naar m’n 3e O. Ik weet gewoon dat die op m’n pad komt. Zo kwam ik pas in contact met Marijke Krabbenbos van eigenaar van Idea Company en oprichtster van Bites & Business. Inmiddels zit ons eerste event erop en zijn we volop aan de slag om het evenement “De Kracht van Netwerken” in Zwolle en Eindhoven te realiseren. Kijk hier voor een impressie van “De kracht van Netwerken” in Amsterdam.

 

Kom je nog een leuke “O” tegen en vind je het leuk om eens met mij samen te werken? Neem contact met mij op en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Over Cisca Bakker

In mijn werkende leven heb ik 3 mooie switches gemaakt. Ik ben gestart in de Hospitality branche, na 15 jaar over gestapt naar de wereld van woningcorporaties en sinds begin dit jaar mijn eigen bedrijf Advies & Zooo.

………………………

………………………….

 

Klantenreacties