FAQ - Advies-en-zooo.nl
266
page-template-default,page,page-id-266,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Veelgestelde vragen.

Ik wil meer over jou en je methodes weten. Kunnen wij eens kennismaken?

Dat zou leuk zijn. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Klik hier om een afspraak te maken.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de open trainingen staan vast. Zie voor de tarieven ……
Omdat ik persoonlijke groei stimuleer ………..

Krijg ik korting als ik mijn collega mee neem naar een training?

Ja, zowel jij als je collega krijgen … % korting op de training. Dat geldt overigens ook voor een vriend of vriendin die je meeneemt. Omdat “samen leren” nog leuker is, krijg je ..% korting als je je met z’n 2-en aanmeldt voor een training

Ik moet stoppen met een programma of afzeggen voor een training/workshop?

Soms zijn er omstandigheden die ervoor zorgen dat je een programma niet kunt afmaken. Afhankelijk van jouw omstandigheden kijken we naar een oplossing. We kunnen een time-out inlassen, overstappen op een ander programma of misschien wil je wel en tegoedbon om later deel te nemen aan een van onze trainingen.

Een training/workshop op het laatste moment afzeggen?

Tot 2 weken van te voren is het mogelijk om kosteloos een training/workshop te annuleren. Tot 3 dagen van te voren kun je een training/workshop afzeggen, ontvang je 50% van de kosten retour. Zeg je later af dan krijg je geen geld terug, maar wel een tegoedbon, ter waarde van 50% van de kosten, voor een volgende training/workshop.