Als je het maar leuk genoeg brengt ……… - Advies-en-zooo.nl
149
post-template-default,single,single-post,postid-149,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Als je het maar leuk genoeg brengt ………

Dat de uitleg over een huisvestingsverordening niet saai hoeft te zijn, ervaarden medewerkers van de Zaandamse woningcorporatie ZVH. In een tijdsbestek van anderhalf uur leerden zij wat er zoal in de verordening staat, hoe ze de regels moeten toepassen, maar vooral ook hoe ze deze kunnen uitleggen aan de hun klanten (woningzoekenden en huurders).

Ik organiseerde een Quiz waarbij de belangrijkste onderwerpen uit de verordening de revue passeerden. De vragen waren niet altijd even makkelijk en er werd fanatiek gebladerd in de verordening en de daarbij behorende bijlagen. In de hitte van de strijd gingen de jasjes uit en sjaaltjes af; er ontstond een leuke collegiale strijd. Er waren dan ook heuse bekers te winnen!!

Na afloop sprak ik met Yvonne de Groot, hoofd Wonen van ZVH en vroeg ik haar naar haar ervaring over deze bijeenkomst.

Yvonne: “………………. “

Ook sprak ik met de winnaars Aldert en Annika.

Aldert/Annika: “ …….. “

Heb je ook een onderwerp dat aandacht behoeft? Ik help je graag bij de vorm, het ontwerp en of de uitvoering. Bel me gerust voor een vrijblijvend advies.